Warmies - Enhörning (tvättbar)

  • 369 kr

Vem skulle inte vilja gå på en drömresa med våra lavendel doftande magiska varelser Denna glittrande enhörningen får dig drömma om varma äventyr. Vår Warmies En

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Vem skulle inte vilja gå på en drömresa med våra lavendel doftande magiska varelser Denna glittrande enhörningen får dig drömma om varma äventyr. Vår Warmies Enhörning är ca 32cm lång och väger ca 790g.

Warmies är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande  egenskaper. Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp.  Doften är tydligast i början och avtar med  antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren  doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd. 

  • Doft Lavendel
  • Tack vare sin avtagbara fyllning kan denna produkt tvättas till 30 ° C. Ta bort fyllningen innan tvätt.

Warmies värmeprodukter kommer i många former - som gosedjur, tofflor  eller kuddar formade efter kroppen. Alla Warmies produkter är  tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och  säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar  utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några  smådelar. Glöm den klassiska värmeflaskan - här har du ett mjukisdjur, tofflor  eller nackvärmare som håller värmen! Värm din warmies i mikron i 90  sekunder så håller den sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två  timmar. Kan även kylas/frysas om barnet behöver svalka vid sjukdom eller  efter en het sommardag. Har en skön tyngd och sammetslen päls.

Produkten sänds direkt från Warmies lager.