Warmies - Höga Tofflor Comfort Beige

  • 399 kr

Warmies erbjuder här tofflor som inte enbart innebär oemotståndlig  komfort och ett prydligt yttre, utan också en utsökt arom av lavendel  och värmeal

I lager.
Dela

Warmies erbjuder här tofflor som inte enbart innebär oemotståndlig  komfort och ett prydligt yttre, utan också en utsökt arom av lavendel  och värmealstrande egenskaper. Placera dem enkelt i mikrovågsugnen och blott några ögonblick senare kan  du avnjuta alla dess fördelar. Kommer utrustade med både halkskydd under sulan och bekväm resår i hälen  som gör att de passar för större, likaså mindre, fötter. 

Bekväma och slittåliga tofflor som dina fötter kommer att älska. 

Användning: Se till att mikrovågstofflorna är rena och torra innan uppvärmning. Stoppa in skorna i den medföljande hygienpåsen och värm i max 60  sekunder på 800 watt i mikrovågsugnen. 

Se till att tofflorna roterar fritt i mikrovågsugnen, om de fastnar i  ett läge kan de bli brända. 

Ska inte överhettas och ska alltid värmas upp av en vuxen. Se till att tofflorna svalnat till rumstemperatur innan återuppvärmning,  eller korta uppvärmningstiden.

Torka av med en fuktig svamp efter behov. Tofflorna kan ej tvättas eller  blötläggas då fyllningen består av linfrö och lavendel. Färg: Beige. Storlek: One size, ca 37-41. Tofflorna är ej rekommenderade för diabetiker pga att de kan  bränna/överhetta fötterna (utan att du märker det). Instruktioner medföljer.

Produkten sänds direkt från Warmies lager.