Warmies - Lodjur

  • 369 kr

Detta härliga lodjur kommer direkt från den kanadensiska kylan till ditt  hem. Med sin fluffiga mjuka päls sprider den ändå bara mysig värme, som  des

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Detta härliga lodjur kommer direkt från den kanadensiska kylan till ditt  hem. Med sin fluffiga mjuka päls sprider den ändå bara mysig värme, som  dessutom doftar behagligt av lavendel. Lekfull och inte alls bitsk,  lodjuret är en trogen följeslagare som berättar om sina äventyr i snön  när du myser med honom på magen i din säng och är väldigt tyst... Vårt  lodjur är ca 36 cm långt och väger ca. 740 G.

Warmies är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande  egenskaper. Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp.  Doften är tydligast i början och avtar med  antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren  doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd. 

  • Doft Lavendel
  • Ej tvättbar, kan torkas av med fuktig trasa vid behov.

Warmies värmeprodukter kommer i många former - som gosedjur, tofflor  eller kuddar formade efter kroppen. Alla Warmies produkter är  tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och  säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar  utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några  smådelar. Glöm den klassiska värmeflaskan - här har du ett mjukisdjur, tofflor  eller nackvärmare som håller värmen! Värm din warmies i mikron i 90  sekunder så håller den sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två  timmar. Kan även kylas/frysas om barnet behöver svalka vid sjukdom eller  efter en het sommardag. Har en skön tyngd och sammetslen päls.

Produkten sänds direkt från Warmies lager.