Warmies - Mini Apa (tvättbar)

  • 259 kr

En söt liten apa !!! Oftast klättrar apan på träd och hoppar lyckligt in i dina armar!  MINIS apa är en mycket härligt och nyfiken kille. Denna lilla apa ä

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

En söt liten apa !!! Oftast klättrar apan på träd och hoppar lyckligt in i dina armar!  MINIS apa är en mycket härligt och nyfiken kille. Denna lilla apa är ca 17 cm hög, 17 cm lång och väger cirka 240 g.  

Warmies är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande  egenskaper. Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp.  Doften är tydligast i början och avtar med  antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren  doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd. 

  • Doft Lavendel
  • Tack vare  avtagbar fyllning är denna produkt handtvättbar upp till 30 ° C.  Ta bort påfyllningen innan tvättning,

Warmies värmeprodukter kommer i många former - som gosedjur, tofflor  eller kuddar formade efter kroppen. Alla Warmies produkter är  tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och  säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar  utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några  smådelar. Glöm den klassiska värmeflaskan - här har du ett mjukisdjur, tofflor  eller nackvärmare som håller värmen! Värm din warmies i mikron i 90  sekunder så håller den sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två  timmar. Kan även kylas/frysas om barnet behöver svalka vid sjukdom eller  efter en het sommardag. Har en skön tyngd och sammetslen päls.

Produkten sänds direkt från Warmies lager.