Warmies - Mops Beige

  • 299 kr

Denna älskvärda mops ger dig en otrolig kärlek!  Han skyddar modigt sin mästare, imponerar verkligen alla med sitt  underbara utseende och och sin fan

I lager.
Dela

Denna älskvärda mops ger dig en otrolig kärlek!  Han skyddar modigt sin mästare, imponerar verkligen alla med sitt  underbara utseende och och sin fantastiska päls.  Som en trogen följeslagare är den charmiga mops inte bara en cool  trendsättare, han älskar också att kela, klappa och sprida en lugnande  lavendeldoft när du omfamnar honom.   Mops är ca 25 cm hög och väger cirka 780 g.

Warmies är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande  egenskaper. Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp.  Doften är tydligast i början och avtar med  antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren  doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd. 

  • Doft Lavendel
  • Ej tvättbar, kan torkas av med fuktig trasa vid behov.

Warmies värmeprodukter kommer i många former - som gosedjur, tofflor  eller kuddar formade efter kroppen. Alla Warmies produkter är  tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och  säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar  utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några  smådelar. Glöm den klassiska värmeflaskan - här har du ett mjukisdjur, tofflor  eller nackvärmare som håller värmen! Värm din warmies i mikron i 90  sekunder så håller den sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två  timmar. Kan även kylas/frysas om barnet behöver svalka vid sjukdom eller  efter en het sommardag. Har en skön tyngd och sammetslen päls.

Produkten sänds direkt från Warmies lager.