Warmies - Mysiga tofflor Classic mörkblå (Stl. 41-45)

  • 299 kr

Kom hem efter arbetet, njut av lugnet med våra Slippies. Vår Warmies-Slippies Classic Blå i storlek 41-45 är perfekta för dem  frusna fötterna. Efter ca 90

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Kom hem efter arbetet, njut av lugnet med våra Slippies. Vår Warmies-Slippies Classic Blå i storlek 41-45 är perfekta för dem  frusna fötterna. Efter ca 90 sekunder i mikron så doftar dessa varma och  gosiga tofflorna av lavendel doft. Slappna bara av efter en  ansträngande dag, lägg upp fötterna på fotpalen och bara njut! Ett par Slippies® väger ca 860 g.

 Ej möjlighet att ta bort den fyllda lavendeln i detta par! 

 Warmies är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande  egenskaper. Hirsen är även blandad med antingen torkad lavendel eller en  örtblandning som innehåller rosmarin, citrongräs, spearmint och lite  lavendel. Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp. Vissa  produkter har en löstagbar fyllningspåse så att tyget kan handtvättas  vid 30 grader. Övriga produkter tvättas med en fuktig trasa, bakterier  försvinner i mikrovågsugnen. Doften är tydligast i början och avtar med  antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren  doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd. Warmies värmeprodukter kommer i många former - som gosedjur, tofflor  eller kuddar formade efter kroppen. 

Alla Warmies produkter är  tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och  säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar  utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några  smådelar. Glöm den klassiska värmeflaskan - här har du ett mjukisdjur, tofflor  eller nackvärmare som håller värmen! Värm din warmies i mikron i 90  sekunder så håller den sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två  timmar. Kan även kylas/frysas om barnet behöver svalka vid sjukdom eller  efter en het sommardag. Har en skön tyngd och sammetslen päls.

Produkten sänds direkt från Warmies lager.