Svensktillverkade strumpor i merinoull till hela familjen.

|31/10, 2023

Svensktillverkade strumpor i merinoull till hela familjen.

Varför ska man ha strumpor i merinoull på vintern?

Idag ska vi prata om de fantastiska fördelarna med att ha strumpor i  merinoull på vintern. Merinoull är ett naturmaterial som är lätt, mjukt  och håller fötterna varma. Dessutom är det ett miljövänligt material som  inte bara är bra för miljön utan även för din komfort. Först och främst  är merinoull ett mycket mjukt material som är mycket skönt mot  fötterna. Det är lättare än andra typer av ull och känns inte grovt mot  huden. Det är också ett andningsbart material som kan hålla fötterna  torra och bekväma hela dagen. Merinoull är också ett mycket varmt  material som håller fötterna varma även under de kallaste vinterdagarna.

Tänk även på att inte använda strumpor med halkskydd på barnens strumpor på vintern, plasten i halkskyddet kommer att bli kall och barnen fryser lättare om fötterna.

Vi säljer Svensktillverkade strumpor från Cai.

"I Hånger, i djupaste Småland, har vi på Cai designat och utvecklat  strumpor sedan 1946. I vår kollektion hittar du alltifrån sköna strumpor  för fest och vardag till slitstarka strumpor i flexibla material för  hårt arbete och tufft friluftsliv."