Om oss

Välkommen!


Som mamma köper jag gärna mycket kläder och skor till min dotter, samtidigt som jag tänker på miljön och kvalitet genom att ofta välja att köpa second hand. Till mig själv började jag köpa ekologiska skinnskor för ett par år sedan och varför skall min dotters skor vara sämre kvalitet bara för att hon är barn?


Inga gifter, kemikalier eller metaller. Anatomisk fotbädd, mjuka och bekväma skor ska även hon ha. Snygg och rolig design är en fördel, det ska helt enkelt passa flera användningsområden och inte kosta en förmögenhet.


När jag såg att Zolei var till salu kunde jag inte motstå att driva försäljningen vidare. Flera kunder måste få chansen att upptäcka dessa underbara skor.


Wildasmå säljer Froddos & Bambis underbara skor som designas och tillverkas i Kroatien av italienskt skinn. Suveräna förhållanden i fabriken, fokus på fötternas välmående, giftfritt skinn (läs mer om detta i Info) mocka, ull, återvunnet gummi är huvudsakliga material som används. Skor som håller, skor som värnar om vår miljö.


Jag vet att min dotter mår bra i sina skor och jag slipper lägga timmar på att hitta rätt skor. Nu kommer det dessutom ett syskon snart som vill ärva skorna efter henne.


Wildasmå - är den lilla shopen med mycket kärlek, omsorg och service, för det gäller faktiskt våra barn!

Glada fötter - glada barn och definitivt glada föräldrar! :)


Vi utökar ständigt sortimentet och mycket har hänt sedan vi startade 2015. Många nya märken har hittat in i shoppen och vi är glada att kunna ge dig som kund ett sortiment du inte hittar i ditt lokala köpcentrum.


Välkomna in och låt mig hjälpa er!

Eva Wilund med familj