Body Omlott Panda och vänner - 0-12mån

  • 229 kr

Utforska vårt fantastiskt mjuka och bekväma omlottbodyn, prytt med ett vackert tryck av av asiatiska djur som sträcker sig över hela plagget. Tillverkad av GOTS


I lager.
Dela

Utforska vårt fantastiskt mjuka och bekväma omlottbodyn, prytt med ett vackert tryck av av asiatiska djur som sträcker sig över hela plagget. Tillverkad av GOTS-certifierad ekologisk bomull, erbjuder denna body inte bara en lyxig känsla mot barnets hud utan är också ett miljövänligt val för föräldrar som värdesätter hållbarhet.

Vår body är utformad för att ge maximal komfort och bekvämlighet för både barn och föräldrar. Den öppnas framtill för enkel på- och avtagning, vilket gör det enkelt att byta blöjor och klä på barnet. Den är också försedd med knappar av högsta kvalitet från Prym, som säkerställer att din body håller länge och ser fantastisk ut vid varje tillfälle.

Det vackra trycket på bodyn är inte bara stilfullt utan är också hållbart och bleknar inte vid tvätt. Tillverkad av supermjuk ekologisk bomull, tvättas bodyn vackert vid 40 grader utan att förlora sin form eller färg.

Denna body är perfekt att matcha med vår matchande mössa för en sammanhängande look eller att mixa och matcha med andra mönster från vår kollektion. Oavsett hur du väljer att styla den, är denna body ett underbart tillskott till ditt barns garderob.

Designad med kärlek och omsorg i Irland av vår talangfulla designers Nadia Cruikshanks, är denna body ett perfekt val för föräldrar som söker både stil och hållbarhet i barnens kläder.