Mysiga tofflor Deluxe vit (stl. 36-40) - Warmies

  • 369 kr

Bara glid in med dina fötter och mår bra! Vi behöver inte säga mer än det ... Förutom att vår Warmies-Slippies Deluxe Cream Plush i storlek 36-40 gör  dina

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Bara glid in med dina fötter och mår bra! Vi behöver inte säga mer än det ... Förutom att vår Warmies-Slippies Deluxe Cream Plush i storlek 36-40 gör  dina kalla fötter garanterar varma. Bara värm upp, trä på fötterna och  må bra. 

Med lavendel doft och trevlig värme, de ger varma fötter hela  tiden. Ett par Slippies väger ca 760 g. Med löstagbar lavendelfyllning. Tack vare sin löstagbar fyllning kan denna produkt tvättas till 30 ° C.  Ta bort påfyllningen i innan tvätt!  

Warmies är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande  egenskaper. Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp.  Doften är tydligast i början och avtar med  antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren  doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd. 

Warmies värmeprodukter kommer i många former - som gosedjur, tofflor  eller kuddar formade efter kroppen. Alla Warmies produkter är  tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och  säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar  utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några  smådelar. Glöm den klassiska värmeflaskan - här har du ett mjukisdjur, tofflor  eller nackvärmare som håller värmen! Värm din warmies i mikron i 90  sekunder så håller den sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två  timmar. Kan även kylas/frysas om barnet behöver svalka vid sjukdom eller  efter en het sommardag. Har en skön tyngd och sammetslen päls.

Produkten sänds direkt från Warmies lager.