Myskläder Tröja + byxor våfflad bomull 90´s Neon 1år-Large

  • 329 kr

Upplev 90-talets nostalgi med vår senaste kollektion av färgstarka waffle-set, inspirerade av den ikoniska stilen från 80- och 90-talet med en modern twist. Vår


I lager.
Dela

Upplev 90-talets nostalgi med vår senaste kollektion av färgstarka waffle-set, inspirerade av den ikoniska stilen från 80- och 90-talet med en modern twist. Vår nya blockfärgsblandning är en hyllning till den djärva och livliga färgpaletten som definierade en hel era. Perfekt för både vuxna och barn som älskar att sticka ut från mängden!

Våra waffle-set är designade med både barnens komfort och föräldrarnas värde i åtanke. Tillverkade av 100% vävd ekologisk bomull, är de supertjocka och mjuka för att ge långvarig komfort och hållbarhet. Dessa mångsidiga plagg är perfekta för dagligt bruk, loungewear eller som mysiga pyjamas. Du kan enkelt mixa och matcha för att skapa unika och färgglada outfits för dagen eller natten.

För extra bekvämlighet och sensorisk vänlighet har vi tagit bort vår varumärkesetikett från baksidan och ersatt den med en supermjuk halvmåne med en tryckt etikett. De platta sömmarna minimerar irritation och ger maximal komfort även när plaggen bärs som baslager.

Gör ett medvetet val för både din stil och miljön med våra waffle-set, tillverkade av 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull. Vår smala passform gör att plaggen sitter perfekt på kroppen, så gå ner en storlek för en super slim fit. Ge dig själv eller ditt barn en stiluppdatering med våra 100% ekologiska waffle-set - för en färgglad och bekväm vardag!