Strumpa Merinoull Garden röd-35-45

  • 139 kr

Produktbeskrivning: Tunn Merinostrumpa i rött och orange med VäxtmönsterUtforska komforten och stilen hos våra tunna merinostrumpor i rött och orange med ett suI lager.
Dela

Produktbeskrivning: Tunn Merinostrumpa i rött och orange med Växtmönster

Utforska komforten och stilen hos våra tunna merinostrumpor i rött och orange med ett subtilt växtmönster. Dessa svensktillverkade strumpor, skapade med omsorg i småländska Hånger, är det ultimata valet för dem som värdesätter både kvalitet och design.

Materialkomposition:
Grundmaterial: Tillverkade med omtanke, består strumporna av 76% merinoull för att hålla dina fötter varma och bekväma.
Andningsbarhet och Hållbarhet: Den perfekta blandningen av 23% polyamid och 1% elastan ger strumporna överlägsen andningsförmåga och långvarig hållbarhet.

Elegant Växtmönster:
- Det subtila växtmönstret, tillverkat av 100% bomull, ger strumporna en touch av elegans och gör dem till en stilfull accessoar för alla tillfällen.

Fördelar med Merinoull:
Naturlig Temperaturreglering: Håll dig varm när det är kallt och sval när det är varmt med merinoullens naturliga temperaturreglerande egenskaper.
Fukttransporterande: Håll dina fötter torra och fräscha genom att låta merinoullen transportera bort fukt från huden.

Svensk Hantverkstradition
- Varje par strumpor representerar svensk hantverkstradition och tillverkas med stolthet i Hånger, småländska. Du kan lita på att varje detalj är noggrant genomtänkt och skapat med omsorg.

Perfekta För Alla Tillfällen:
- Oavsett om det är en dag på kontoret, en kväll på stan eller en avkopplande dag hemma, är dessa tunna merinostrumpor det perfekta valet för både stil och komfort.

Skäm bort dina fötter med det bästa i svensk design och komfort. Beställ dina tunna merinostrumpor med växtmönster idag och upplev skillnaden av svensktillverkat hantverk.


ULL har hög fuktupptagning och naturlig fukttransport, med andra ord ett naturligt funktionsmaterial. Ull håller jämn temperatur, vilket ger värme vid kyla och svalka vid värme. Den har också en smutsavvisande och antibakteriell förmåga samt är brandtålig. Vårt ullgarn kommer från Sydafrika och Sydamerika där ingen mulesing förekommer. Ullgarnet vi stickar i har även OEKO-TEX®-certifiering.


BOMULL är ett lätt och behagligt material att ha nära kroppen. Vi använder endast OEKO-TEX®-certifierat bomullsgarn.