Strumpbyxor barn - Katter (Special utgåva)

  • 149 kr

Höstens barnstrumpbyxor är designade av en gäst, Dawn O´porter som lägger ner sitt hjärta för att hjälpa flyktingar och katter.Dawn O´porter är reporter, förfat


I lager.
Dela

Höstens barnstrumpbyxor är designade av en gäst, Dawn O´porter som lägger ner sitt hjärta för att hjälpa flyktingar och katter.

Dawn O´porter är reporter, författare och journalist som bor i Los Angeles med sin man Chris, sönerna Art och Valentine, katt Lilu och hunden Potato. Inte nog med att hon skapat underbara dokumentärer hon skapade också "Help refugees" 2015, en hjälporganisation som sänder akut hjälp till flyktingar runt om i Europa.


Nytt för i år är att en modell av höstens barnstrumpbyxor är designade av en gäst, Dawn O´porter som lägger ner sitt hjärta för att hjälpa flyktingar och katter.

Barnstrumpbyxor tillverkade i ekologisk bomull.  Finns i storlekar från 0-6månader till 5-6år.

  • Certifierad ekologisk bomull
  • PVC fria halk-stopp under foten
  • Den unika broderade loggan på rumpan gör strumpbyxornaännu coolare att använda utan byxor.
  • Tillverkade i Turkiet.
  • 75 % Ekologisk bomull, med 20 % Polyamid, 5 % Elastan för att ge stretch.

Denna säsongen har vi gjort lite förbättringar på kollektionen. Alla strumpbyxor är nu förtvättade så att fibrerna har dragit ihop sig och dom nopprar mindre och passar bättre.

Tårna på strumpbyxorna är nu handsydda vilket ger en mjukare och bekvämare passform. Under sulan finns fortfarande silikon fri anti-halk, men vi har tagit bort storleken som stod under och ersatt den med prickar istället. Förpackningarna har blivit mer slimmade för att spara på miljön och gör dom enklare att återvinna.