T-shirt kortärmad Ekorre - 2-8år

  • 374 kr
  • 299 kr

Intro erbjudande - nytt märke i shoppenKortärmad t-shirt Ekorre - 2-8 år! Vår unika kortärmade t-shirt har en lekfull design som passar både tjejer och killar.


I lager.
Dela

Intro erbjudande - nytt märke i shoppen

Kortärmad t-shirt Ekorre - 2-8 år! Vår unika kortärmade t-shirt har en lekfull design som passar både tjejer och killar. Den har en vit bas med orangea ärmar och en söt ekorre med en klubba. T-shirten är tillverkad av 100% ekologisk bomull för att ge extra hållbarhet och komfort. Den här t-shirten är perfekt för barn som gillar att ha lite extra kul när de klär sig. Den har en modern design som passar bra in i alla garderober, oavsett om det är vardag eller fest. T-shirten är lätt att matcha med andra plagg för att skapa en unik look. Köp vår kortärmade t-shirt Ekorre och ge ditt barn en bekväm och stilren look. Det är den perfekta gåvan för barn mellan 2 och 8 år. Bär det med stolthet och glädje.

The QT såg ett glapp på marknaden att det inte fanns gulliga kläder till killar efter bebistiden och skapade ett märke med coola gulliga djur som passar både tjejer och killar.