Tunna mjukisbyxor - Flamingo 1-8år

  • 299 kr

Utforska våra underbart mjuka barn joggingbyxor tillverkade av lättviktigt ekologisk bomull med ett bedårande flamingos som sträcker sig över hela plagget. Dess


I lager.
Dela

Utforska våra underbart mjuka barn joggingbyxor tillverkade av lättviktigt ekologisk bomull med ett bedårande flamingos som sträcker sig över hela plagget. Dessa joggingbyxor är perfekta för ditt barns dagliga äventyr, oavsett om det är lek på lekplatsen eller en avslappnad dag hemma.

Dessa joggingbyxor har en unisex och bekväm passform som är perfekt för både pojkar och flickor. De är försedda med en praktisk dragsko och elastisk midja för en anpassningsbar passform. Muddar vid ankeln håller byxorna på plats och ger en snygg och bekväm passform. Dessutom har de en praktisk känguruficka framtill för förvaring av små föremål eller bara för att värma händerna.

Tillverkade av 100% ekologisk bomull är dessa joggingbyxor inte bara mjuka och sköna, de är också snälla mot miljön. De är en del av vårt hållbara sortiment av barnkläder som strävar efter att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga alternativ för ditt barn.

Dessa joggingbyxor är vackra att matcha med vår långärmade t-shirt för en komplett look. De är också perfekta att mixa och matcha med andra mönster från vår kollektion för en lekfull och unik stil.

Tvätta dessa joggingbyxor på avigsidan i 30 grader för att bevara det vackra trycket och materialet. Designad med kärlek och omsorg i Irland av vår talangfulla designers Nadia Cruikshanks, är dessa joggingbyxor ett perfekt tillskott till ditt barns garderob.