Warmies - Fåret Lavendi

  • 299 kr

Vår absolut storsäljare 1 i stallet - Fåret Lavendi! En lojal följeslagare när som helst:  vårt Warmies® får Lavendi med  flätig mjuk päls är ca 33 cm

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Vår absolut storsäljare 1 i stallet - Fåret Lavendi! En lojal följeslagare när som helst:  

vårt Warmies® får Lavendi med  flätig mjuk päls är ca 33 cm lång och väger ca 780 g. 

Mjukt fluffigt på utsidan, behagligt doftande lavendel fyllning på  insidan - Lavendi ger dig lugnande värme i ett snyggt utseende! 

  • Lavendel doft
  • Ej tvättbar, tvättas med en fuktig trasa, bakterier  försvinner i mikrovågsugnen

Warmies är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande  egenskaper. Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp.  Doften är tydligast i början och avtar med  antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren  doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd. 

Alla Warmies produkter är  tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och  säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar  utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några  smådelar. 

Glöm den klassiska värmeflaskan - här har du ett mjukisdjur, tofflor  eller nackvärmare som håller värmen! 

Värm din warmies i mikron i 90  sekunder så håller den sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två  timmar. Kan även kylas/frysas om barnet behöver svalka vid sjukdom eller  efter en het sommardag. Har en skön tyngd och sammetslen päls.


Produkten sänds direkt från Warmies lager.