Warmies - Nackvärmare Deluxe

  • 369 kr

Lyxversionen av Nackvärmare! Låt dig omfamnas av värme! Den ergonomiska utformningen av Nackvärmare  Deluxe passar alla perfekt - bara värm upp lägg den på

I lager.
Dela

Lyxversionen av Nackvärmare! Låt dig omfamnas av värme! Den ergonomiska utformningen av Nackvärmare  Deluxe passar alla perfekt - bara värm upp lägg den på axlarna och njut.  Detta med lavendel doft och trevlig värme hela tiden. 

Nackvärmaren väger ca 900 g. och är ca 70 cm lång En mjuk och härlig värmekudde fylld med torkade örter. Värmekudden kan  du värma i ugn eller mikrovågsugn. Du kan även ta loss fyllningen och  tvätta överdraget. 

Mått: 14x30cm 

Serie: Wellness 

Fyllning: Örtblandning 

Löstagbar fyllning: Ja 

CE-märkt enligt EN 71-1/2/3 Warmies värmeprodukter kommer i många former - som gosedjur, tofflor  eller kuddar formade efter kroppen. Alla Warmies produkter är  tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och  säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar  utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några  smådelar. Glöm den klassiska värmeflaskan - här har du ett mjukisdjur, tofflor  eller nackvärmare som håller värmen! Värm din warmies i mikron i 90  sekunder så håller den sig varm och doftar av ljuvlig lavendel i två  timmar. Kan även kylas/frysas om barnet behöver svalka vid sjukdom eller  efter en het sommardag. Har en skön tyngd och sammetslen päls.

Produkten sänds direkt från Warmies lager.