Warmies - Värmenallar / Värmekuddar

Här är ett  mjukisdjur, tofflor eller nackvärmare som håller upp värmen! Stoppa in  din warmies i mikron i ca 90 sekunder så kommer den dofta lavendel i två  timmar. Om ditt barn har feber kan du enkelt stoppa in din warmies i  frysen så du sedan kan svalka barnet vid feber eller en varm sommardag. 

Warmies värmeprodukter kommer i många former -  som gosedjur, tofflor eller kuddar formade efter kroppen. Alla Warmies  produkter är tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta  kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör  att dem passar utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan  lossna några smådelar.

 

Fyllning

Warmies är fyllda med hirs som står för  produkternas värmehållande egenskaper. Hirsen är även blandad med  antingen torkad lavendel eller en örtblandning som innehåller rosmarin,  citrongräs, spearmint och lite lavendel. Fyllningarna framkallar goda  dofter när de värms upp. Vissa produkter har en löstagbar fyllningspåse  så att tyget kan handtvättas vid 30 grader. Övriga produkter tvättas med  en fuktig trasa, bakterier försvinner i mikrovågsugnen. Doften är  tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar. Om man vill kan  man droppa några droppar ren doftolja på produkten för att förlänga  doftens livslängd.

 

100% snyggt ute, 100% naturligt inuti!

Med Warmies har du alltid en bra känsla för att  vara helt säker: dem är helt fria från föroreningar. Alla färger är  harmlösa och de naturliga fyllningarna och material av hög kvalitet  behandlas perfekt.
Warmies innehåller en mikrovågs säker  värmepåfyllning gjord av naturliga ingredienser. Den speciellt  utvecklade, helt naturliga, unika hirs-lavendelblandningen har en  lugnande effekt och luktar behagligt av lavendel.


LAVENDEL

För att må bra har en ört växt:
Lavendel är känd för sina skonsamma fördelaktiga effekter. 
Doften påminner om Medelhavsländerna och därmed semester, värme och sol.

HIRS

Vi använder ren hirs för att fylla våra produkter.
Efter skörden avlägsnas det naturliga kornet, rengörs, filtreras och värmebehandlas speciellt. 
Detta minskar fukten optimalt. 

Därefter behandlas spannmålen tills den testade mikrovågsförmågan.


ÖRTER ( i ett fåtal warmiesar)

Vår lugnande örtinfusion bestående av aloe vera, kamille, spearmint, pepparmynta ger en uppfriskande och behaglig lukt. 

Som en doftvariant för vår lavendelblandning har vår örtfyllning redan hittat många anhängare. 

Örterna i värmefyllningarna väljs noga och utsätts för en hållbar kvalitetskontroll.


PLYSCH

Warmies plyschmaterial är snyggt mjukt och 100% mikrovågssäkert (100% polyester). 

Plush görs så det liknar sammet. Till skillnad från detta har plysch en mycket högre, men mindre tät fiberrikt material. 

Plush är också extra lämplig för de minsta barnen som fortfarande kan skada sig med t.ex  trä- eller plastleksaker. 
Dessutom är plysch relativt lätt att rengöra och med våra flyttbara innehåll kan detta handvättas med 30 ° C.