Klänning med volangkrage Panda och vänner - 3mån -6år

  • 399 kr

Utforska våra vackert mjuka klänning i ljus aqua med ett bedårande tryck av pandor och vilda djur som sträcker sig över hela plagget. Denna klänning är tillverk


I lager.
Dela

Utforska våra vackert mjuka klänning i ljus aqua med ett bedårande tryck av pandor och vilda djur som sträcker sig över hela plagget. Denna klänning är tillverkad av GOTS-certifierad ekologisk bomull, vilket garanterar en hög standard av hållbarhet och miljövänlighet. Nytt för i år är att dessa klänningar har en bedårande volangkrage.

Vår klänning är tillgänglig i storlekarna 3-6 månader, 6-12 månader och 1-2 år och har en fantastisk funktion som ett fastsytt bodysuit under klänningen för de minsta barnen. Detta gör inte bara klänningen praktisk och bekväm för småbarn att bära, utan ger också en extra lag av värme och skydd.

Vi använder endast de högsta kvaliteten Prym-knappar för att säkerställa att din klänning håller länge och ser fantastisk ut vid varje tillfälle. Den ekologiska bomullen ger inte bara en otroligt mjuk och bekväm känsla mot huden, utan tvättas också vackert vid 40 grader utan att trycket bleknar.

Denna klänning är gjord för att kunna ärvas vidare och är ett utmärkt val för föräldrar som värdesätter hållbarhet och kvalitet i barnens kläder. Designad med kärlek och omsorg i Irland av vår talangfulla designers Nadia Cruikshanks, är denna klänning ett perfekt tillskott till varje barns garderob.