Långärmad t-shirt - Panda och vänner 1-8år

  • 299 kr

Upptäck vår fantastiska ångärmade t-shirt i ekologisk bomull, designad för både komfort och stil. Denna t-shirt är tillverkad av underbart mjukt organiskt


I lager.
Dela

Upptäck vår fantastiska ångärmade t-shirt i ekologisk bomull, designad för både komfort och stil. 

Denna t-shirt är tillverkad av underbart mjukt organiskt bomullsmaterial som känns skönt mot barnets känsliga hud. I en vacker akvarellnyans av aqua, fångar den ögat med sitt lekfulla panda & vänner-tryck som definitivt kommer att tilltala både barn och föräldrar.

Med sin unisex-design är denna t-shirt bekväm och passar perfekt för både pojkar och flickor. Den är utformad för att ge en smickrande passform samtidigt som den tillåter barnet att röra sig fritt och bekvämt under sina dagliga äventyr.

Tillverkad av 100% ekologisk bomull är inte bara denna t-shirt snäll mot barnets hud, den är också snäll mot miljön. Vår superkvalitativa ekologiska bomullsmaterial tvättas vackert vid 30 grader och trycket på t-shirten förblir livfullt och färgstarkt även efter många tvättar.

Oavsett om det är för skolans dagliga användning eller för att ha på sig under lekfulla utflykter, är vår långärmade t-shirt ett måste för varje barns garderob. Ge ditt barn det bästa med denna vackra och hållbara t-shirt från vårens kollektion.