Sommar-set T-shirt + shorts - Neon 90´s

  • 299 kr

Vågat set från Slugs & Snails. " Neon 90-talskläder var så populära att vi har bestämt oss för att erbjuda dig en mycket speciell limited edition 90-tals Ne


I lager.
Dela

Vågat set från Slugs & Snails. " Neon 90-talskläder var så populära att vi har bestämt oss för att erbjuda dig en mycket speciell limited edition 90-tals Neon Shorts-set. "

Vår långa version av dessa sålde slut på rekordtid, så var snabb och säkra dina! De kommer att ge dig den där härliga 90-talskänslan. Förbeställ ditt set nu för att garantera att du blir den coolaste kiden (ja, de finns även i vuxenstorlekar!) i stan!

Vi har designat dessa set med fokus på komfort och värde. Det supertjocka och mjuka 100% vävda bomullsmaterialet är hållbart nog för att användas som dagkläder, tillräckligt mjukt för att älskas som loungerkläder och tillräckligt mysigt för att användas som pyjamas. Du kan mixa och matcha för att skapa trendiga och färgglada outfits under dagen eller otroligt nattkläder som dina barn kommer att älska.

För att göra plaggen mer sensoriskt vänliga har vi tagit bort vår varumärkesetikett från baksidan och lagt till en supermjuk halvmåne med en tryckt etikett. Du hittar även platta sömmar som minimerar irritation och ger maximal komfort även när plaggen används som baslager.

Tillverkat av 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull.

Passformen är designad för att vara smal, gå ner en storlek för super slim fit, håll dig inom din eller ditt barns storleks-/ålderskategori för längsta användning. 

Henley-hals med neon gula knappdetaljer, neon gula sömmar, kontrasterande fickfärger.

100% ekologisk vävad bomullsbas

Tillverkat av 100% ekologisk bomull.

Tvätta med liknande färger, max 40 grader. Använd inte blekmedel eller torktumla.