VAB-Pyssel för Barn: 25 Sidor Av Kreativitet För Hemmafixare!

  • 30 kr

VAB-Pyssel för Barn: 25 Sidor Av Kreativitet För Hemmafixare!När barnen är hemma sjuka och energin är på topp är vårt VAB-pyssel räddningen! Med 25 sidor av mål

I lager.
Dela

VAB-Pyssel för Barn: 25 Sidor Av Kreativitet För Hemmafixare!

När barnen är hemma sjuka och energin är på topp är vårt VAB-pyssel räddningen! Med 25 sidor av målarbilder, labyrinter och räkneövningar är detta det perfekta sättet att hålla de små underhållna och engagerade, även när de klättrar på väggarna av otålighet.

Målarbilder: Terapi Genom Färg! Ge dina barn en paus från vabbandet genom att roa dom med att måla virus och glassar. Från lugnande mönster till lekfulla karaktärer, låt dem utforska färgernas terapeutiska värld och skapa konst som både lugnar och roar.

Labyrinter: Låt VAB dagar bli spännande med våra knepiga labyrinter. Dessa aktiviteter utmanar deras tankegångar och tar dem med på äventyr i en pysselbok. Från att hitta den snabbaste vägen till att lösa gåtorna, är detta det perfekta tidsfördrivet för små äventyrare.

Räkneövningar: Lär Och Räkna I Sängen! Håll hjärnan igång med våra roliga räkneövningar. Räkna virus, medcin,glassar och andra föremål medan barnen kurerar sig i sängen. En lekfull approach till lärande som passar perfekt för sjuka dagar.

Ovan är ett urval vad som ingår

11 Målarbilder

4 Labyrinter

5 räkneövningar

5 andra övningar streckade linjer, skuggbilder etc

Så Använder Du Vårt VA5B-Pyssel

  1. Köp pysslet från vår hemsida.
  2. Ladda ner pysselbokan i leverans mailet som kommer direkt.
  3. Skriv ut sidorna hemma för enkel tillgänglighet.
  4. Låt barnen dyka in i pysselboken och slappna av med kreativitet.

Förvandla VAB-dagar till kreativa äventyr med vårt VAB-pyssel. Ladda ner det nu och skapa en rolig och lärorik stund för ditt barn, även när de är sjuka!